ga voorbij navigatie naar inhoud

Pilates Works Studio

site navigatie

kies een taal

page in english

inhoud

2 boeiende workshops in mei en juni

Zaterdag 13/5 - workshop Leren mediteren met Henry Teitelbaum

Op zaterdag 13 mei van 14.00 tot 16.00 geeft Henry Teitelbaum een praktische meditatie workshop. Hij gaat dieper in op wat meditatie eigenlijk inhoudt, hoe het aanvoelt om te mediteren en waarom je dit überhaupt zou willen doen.

Henry is stress coach, mindfulness trainer, en yoga- & meditatieleraar. Hij leefde 1 jaar als monnik in Myanmar (Birma) en is lid van de Vlaamse Mindfulness-Beroepsvereniging. Zijn motto: zacht is sterk, hard is broos.

  • prijs: €30
  • min. 8 deelnemers - gelieve op voorhand in te schrijven
  • draag gemakkelijke, warme kledij en sokken

Zaterdag 10/6 - Happy healthy feet met Ann & Ilse Van Dyck

10.00u -11.00u: voetoefeningen uit de Pilates en Franklin methode - Ann Van Huffel

Deze les is volledig gewijd aan Pilates en Franklin oefeningen om je voeten te versterken en te versoepelen. Het op de juiste manier stimuleren en behandelen van de voeten heeft een positief effect op de knieën, heupen, rug en schouders. Tijdens deze les krijg je een grote variatie aan oefeningen met verschillende ‘props’.

11.15u -13.15u: workshop voetreflexmassage - Ilse Van Dyck

Tijdens deze praktijkgerichte workshop krijg je een introductie in de voetreflexmassage. Op de voeten bevinden zich reflexzones, die overeenstemmen met alle organen en delen van ons lichaam. Door deze zones te masseren, kan de energie weer volop stromen en het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest hersteld worden. Voetreflexmassage heeft een verzorgende, versterkende, zelfgenezende en ontspannende werking.

  • prijs les (Ann) 17€ of gebruik je matkaart - workshop (Ilse) 30€
  • min. 8 deelnemers - gelieve op voorhand in te schrijven
  • draag een losse broek die je kan oprollen, breng handdoek & massage olie mee