ga voorbij navigatie naar inhoud

Pilates Works Studio

site navigatie

kies een taal

page in english

inhoud

Klant in de kijker:

featured Pilates Works client: Evita featured Pilates Works client: Evita featured Pilates Works client: Evita

Klant in de kijker: Evita

Waarom ben je Pilates beginnen doen?
Ik was op zoek naar een oefenmethode die mijn houding zou verbeteren en mijn spieren zou versterken. Ik zit lange uren voor mijn pc en ik had iets nodig dat mijn lichaam opnieuw zou wakker schudden en me nieuwe energie zou geven. Zo rond die tijd las ike een artikel over Pilates en begon ik naar een studio in Antwerpen te zoeken.
Hoe kwam je bij Pilates Works terecht?
Via het internet! Bedankt Google!
Wat waren je eerste indrukken van een Pilates les?
Pure pijn! Nee, in alle ernst… ik zal nooit vergeten hoe moeilijk ik de Teaser vond en hoe ik me plots bewust werdt van elk spiertje in mijn lichaam.
Wat voor effect hebben de Pilates lessen op je?
Een zeer positief effect! Na elke les voel ik me vol energie. Het beetje rugpijn dat ik had en nog andere kleine klachten zijn ook verdwenen. Tijdens mijn zwangerschap voelde ik dat nog beter. Naar het einde van mijn zwangerschap toe, toen ik me echt zwaar voelde bleef ik dankzij Pilates fit en actief. Het gaf me ook de nodige uithouding om door mijn natuurlijke zwangerschap te geraken. Een paar dagen na de bevalling was ik weer op de been en in de weer met mijn baby, een gezonde jongen.
Wat is je favoriete oefening en waarom?
Ik hou erg van de Seal. Het voelt als een massage aan voor mijn rug. Ik hou ook van alle oefeningen die mijn buikje en mijn armen aanpakken.
Hoeveel keer per week train je?
Ten minste 1 keer… hoewel ik mik op 2!
Train je thuis ook af en toe?
Jazeker. Wanneer ik spanning voel in mijn armen of rug dan doe ik een aantal oefeningen om dat specifiek deel van mijn lichaam te ontspannen.