ga voorbij navigatie naar inhoud

Pilates Works Studio

site navigatie

kies een taal

page in english

inhoud

Klant in de kijker:

featured Pilates Works client: Elisabeth your alt text here

Klant in de kijker: Elisabeth

Waarom ben je Pilates beginnen doen?
Ik ben begonnen met Pilates toen ik een alternatief zocht voor de traditionele gym. Ik wilde strakke spieren zonder bulk en Pilates is een perfecte manier om dit te bereiken. Ik merkte na een tijd dat ook kleinere en minder gebruikte spiergroepen sterker werden. Zo werd de pijn in mijn rug, veroorzaakt door een onevenwicht in mijn rugspieren, uiteindelijk weggewerkt.
Hoe kwam je bij Pilates Works terecht?
Pilates Works werd me aanbevolen door een vriend hier in Antwerpen. Fantastisch om een volledig uitgeruste Pilates studio neto m de hoek van mijn huis te hebben!
Wat waren je eerste indrukken van een Pilates les?
Mijn allereerste Pilates les deed ik in Milaan. Iedereen aanwezig leek op een glamoureus en onwaarschijnlijk dunne ex-danseres. Het intimideerde me een beetje in het begin, maar ik ben toch blij dat ik het volgehouden heb.
Wat voor effect hebben de Pilates lessen op je?
Pilates geeft me een geweldige combinatie van krachttraining, stretching en ontspanning. Pluspunt is dat de concentratie die je nodig hebt om de oefeningen te doen een goeie manier is om je hoofd lekker leeg te laten lopen na een drukke dag op kantoor.
Wat is je favoriete oefening (en waarom)?
Mijn favoriete oefeningen zijn diegene op de Cadillac waarbij de rug gestretched word. Ik voel me 20cm langer nadat ik ze gedaan heb.
Hoeveel keer per week train je?
Ideaal is dat een privé les met oefeningen op de Reformer en Cadillac en nog een extra matles. Ann is erg goed in variëren van het niveau en de oefeningen en maakt van elke les een uitdaging die toch fun is.
Train je thuis ook af en toe?
Wanneer ik reis (afhankelijk van de groote van de hotelkamer natuurlijk!) probeer ik toch regelmatig de matoefeningen te doen. Sommige van de stretchoefeningen zijn erg goed wanneer je net dat beetje extra energie nodig hebt.