ga voorbij navigatie naar inhoud

Pilates Works Studio

site navigatie

kies een taal

page in english

inhoud

Klant in de kijker:

featured Pilates Works client: Bela featured Pilates Works client: Bela featured Pilates Works client: Bela

Klant in de kijker: Bela

Waarom ben je Pilates beginnen doen
Ik hoorde voor het eerst over Pilates 15 jaar geleden tijdens een dansles. De leraar organiseerde een Pilates workshop en moedigde ons allemaal aan om mee te komen. Hij zei dat het onze houding en onze algemene conditie zou verbeteren.
Hoe kwam je bij Pilates Works terecht?
Toen ik net in Antwerpen arriveerde had ik nog geen internet. Ik contacteerde dansstudio Arabesque en zij verwezen me door naar PW. Uiteindelijk duurde het dan toch nog 3 jaar vooraleer ik aan de lessen meedeed!
Wat waren je eerste indrukken van een Pilates les?
Ik had reeds groepslessen gedaan dus ik dacht dat het min of meer hetzelfde zijn. Ik was echter aangenaam verrast toen ik ontdekte dat de lessen toch wel anders waren en beter. De manier van lesgeven, de kleine groepen en de heldere manier waarop de oefeningen werden uitgelegd zijn echt goed.
Wat voor effect hebben de Pilates lessen op je?
Ik ben me meer bewust van mijn houding, mijn ademhaling en misschien wel het allerbelangrijkste de manier waarop ik andere trainingsvormen doe.
Wat is je favoriete oefening en waarom?
Mijn favoriet is de neck Pull omdat het verschillende aspecten van Pilates combineert: stretching, versterken en nadenken!
Hoeveel keer per week train je?
Ik doe Pilates 1 keer per week.
Train je thuis ook af en toe?
Ja. Ik train niet echt maar ik doe elke dag wel iets – al was het maar enkele minuten…